Personuppgiftspolicy

Vi vill att du ska känna dig trygg i din kontakt med oss. Därför berättar vi hur dina personuppgifter behandlas i enlighet med den Dataskyddsförordningen (GDPR). 

Vad är personuppgifter?
Personuppgifter är all information som kan kopplas till dig. Det kan till exempel vara din mejladress och ditt namn.

Hur hanterar extremkoll.se mina personuppgifter?
Vi försöker i så stor utsträckning som möjligt att inte lagra några personuppgifter. Alla personuppgifter som du skickar in när du kontaktar oss via kontaktformuläret eller via mejlen hej@extremkoll.se hanteras endast av behörig personal som arbetar på Flamman SFC eller Agera Värmland (som driver extremkoll.se). Vi rensar mejl och övrig information som kommer in till oss regelbundet. Information sparas enbart så länge den är relevant för vår verksamhet.

Om du kontaktar oss för stöd
För att kunna hjälpa dig på bästa sätt sparar vi din e-post, telefon, ort och eventuell ålder. Vi kan även komma att spara uppgifter om ort och ålder för att kunna föra statistik över hur många som söker stöd hos oss. 

Vi lämnar aldrig dina personuppgifter vidare till någon annan utanför Flamman SFC och Agera Värmland. 

Du kan när som helst be om att bli borttagen från vårt register eller ändra dina uppgifter hos oss. Detta gör du enklast genom att mejla oss på hej@extremkoll.se. Dit kan du också mejla om du har några andra frågor angående hur vi hanterar dina personuppgifter.  

Kontakta oss på Extremkoll!

Kontakt image/svg+xml